2 Mart 2016 Çarşamba

La Roche Posay 50+ Anthelios XL Fluido| Gunes Kremleri

Herkese yeniden merhaba...

Güneşli günlerin ve sıcaklıkların artmasıyla sizlerle en sevdiğim yüz için güneş kremimi paylaşmak istedim.

Şu zamana kadar drugstore bir çok güneş kremi kullandım çoğu mecburiyetten, bulamamaktan oldu. Küçükken bu tarz şeylerin önemini çok anlayamamıştım fakat zamanla yüzümüzü, cildimizi korumanın ne kadar önemli olduğunu anlıyorum.
Uygun fiyatlı watsons veya gratis gibi mağazalarda satılan güneş kremlerinin çoğu yüzümde küçük yağ benzelerinin oluşmasına neden oldu. Pure Beauty markasının bir ürünü var onu merak ediyorum açıkcası ona da bir şans vericem fakat şunu söylemeliyim ki Nivea  gibi markaları özellikle yüzünüzde kullanmayın..


Gelelim benim kullandığım kreme. Öncellikle La roche-posay markasını çok seviyorum. markanın 3-4 ürününe sahip olsam da hepsi benim için çok güzel.

Bendeki 50+ spf içeriyor. ten renginiz ne olursa olsun özellikle yüzünüzde 50 faktör kullanmanızı öneririm ilerde sağlıklı bir cildimiz olması adına.



Markanın 3-4 çeşit yüz güneş kremi var. Bendeki fluid olanı, daha akışkan bir yapısı var, renkli ve daha az akışkan olanı da mevcut.


Akışkan ve yağlı bir yapısı olsa da çok hızlı emiliyor, 1 dk bile sürmüyor hatta bazen sürüp sürmediğimi anlamıyorum üst üste çok sürmüşlüğüm var :(

Yağlı yapısı olmasına rağmen yağlı ciltliler de rahat rahat kullanabilir öyle parlak vıcık vıcık bir görüntü oluşturmuyor 

Benim için fiyat çok önemli genellikle uygun fiyatlı şeyler alıyorum fakat alabileceğim en uygun ve en iyisi buydu. 

Ürün diğer markalardan bir tık daha pahalı olsa da özellikle bu aylarda baya bir indirimde oluyor alışveriş sitelerinde. Bu tarz markaların ürünlerine bu zamanlarda yatırım yapmak en mantıklısı.

Her cilt tipine önerebileceğim bi krem. 

Ben turuncukasa dan almıştım outlet bölümünde vardı bi aralar. Orda denk gelirseniz mutlaka alın derim :) 

50 ₺ gibi bir fiyatı olması gerek fakat şu an daha uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz 

Hoşçakalın :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder